Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Se Min Kjole Tekst

Se Min Kjole Tekst. Alt hvad jeg ejer, det er grønt som den! Alt hvad jeg ejer, det er grønt som den!

Sangpakke - De Mindste - Se Min Kjole • Finurligefif.dk
Sangpakke - De Mindste - Se Min Kjole • Finurligefif.dk from www.finurligefif.dk

Flott å bruke for å lære barna fargene. Det er fordi jeg elsker alt det hvite, og fordi en møller er min venn. Se min kjole, hjæpl til tekst jeg har lige syet en kjole til min venindes datter.

Men Hør Nu Bare, Hvad Jeg Vil Fortælle, Grøn, Blå, Rød, Hvid, Sort Og Mange Fler’.


Farvel, du kvalme fangekrog, den vilde graneskog. Alt hvad jeg ejer, det er hvit som den! Blandt fjeld og li og fjord.

Alt Hvad Jeg Ejer, Det Er Blåt Som Den!


Se min kjole, den er grøn som græsset, alt hvad jeg ejer, det er grønt som den, det er fordi, jeg elsker alt det grønne, og fordi en jæger er min ven. Se min kjole, den er grøn som græsset alt hvad jeg ejer, det er grønt som den. Det er fordi jeg elsker alt det grønne, og fordi en jæger er min ven… se min kjole, den er blå som havet.

Færdige Sange Til Alle Lejligheder.


Går på en kjent melodi for barna (bjørnen sover/gubben noa) seks små ender Tryk på navnet på sangen for at komme til opskriften: Se min kjole, den er grøn som græsset.

Det Er Fordi, Jeg Elsker Alt Det Grønne.


Alle sange er nyskrevet i et moderne sprog og med et nutidig design. Se min kjole, den er grøn som græsset, alt hvad jeg ejer, det er grønt som den, det er fordi, jeg elsker alt det grønne, og fordi en jæger er min ven. Den danske version af 'se min kjole'.

Alt Hvad Jeg Ejer, Det Er Sort Som Den!


Men hør nu bare, hvad jeg vil fortælle, grøn, blå, rød, hvid, sort og mange fler’. Grøn, blå, rød, hvid, sort og mange fler'. Fin sang om den herlige, kalde årstiden som barna elsker.

Post a Comment for "Se Min Kjole Tekst"